Функционалности на B2B система

Превъзходна защита на вашите данни

Специално внимание се обръща на въпросите за безопасността. Tripcom използва SSL протокол и надеждни комуникационни връзки към Galileo GDS, като гарантира защитата на вашите лични данни на клиентите и предаваните транзакции. Данните за плащане се въвеждат директно на страницата на банката, в съответствие с международните стандарти за сигурност на разплащателната картова индустрия.


Нова база данни за дестинация

Tripcom използва интелигентна система, която автоматично определя точките на тръгване и пристигане въз основа на зададени критерии. Желаната точка на тръгване и пристигане се предлага дори ако във формата за търсене името на някой град е посочено неправилно, например с помощта на английска клавиатурна подредба. Освен това Tripcom позволява на клиента да извършва търсене въз основа на IATA кодове, които се използват най-често от професионални консултанти за пътуване.

Подробно търсене

Най-взискателните клиенти винаги могат да използват опцията за разширено търсене въз основа на допълнителни критерии, като час на заминаване, превозвач и всякакви други предпочитания.


Търсете два отделни билета в двупосочен маршрут

Повечето уебсайтове предлагат закупуване на самолетни билети за двупосочно пътуване с един билет. По тази причина авиокомпаниите публикуват специални неделими тарифи. Въпреки това, в някои случаи е значително по-евтино да закупите отделен билет за полет на отиване и билет за връщане поотделно. Такъв нетрадиционен подход за търсене на самолетни билети често може да спести до 33% от цената на билета.


Бързо сравнение на избрани опции

Резултатите от търсенето се показват в ясна и проста форма. Обширните опции за сортиране и филтри улесняват избора на желаната опция. Освен това, клиентът винаги има подръка такава полезна информация за маршрутен план, която може да повлияе на избора на пътника: брой и продължителност на връзките, ясно директно предупреждение за нощните връзки и промяна на летището.


Бърз процес на резервация

Крайният избор на клиентите се показва просто, така че да е лесно да се провери и коригира, ако е необходимо. Клиентите винаги могат да се запознаят с подробната информация за избрания маршрут и да изберат разширен формат за въвеждане на лични данни.


Съвместимост с глобалните технологии на Travelport

Заедно с Tripcom различни продукти на Travelport могат да се използват за увеличаване на продажбите на вашия уебсайт, като Travelport Search Control Console, Travelport e-Tracker, Travelport Viewtrip Mobile и Travelport Viewtrip.
Безпрецедентни възможности за полети на евтини самолетни билети
Търсенето на самолетни билети Tripcom се основава на най-модерните технологии. Използвайки Travelport e-Pricing, който е ненадминатият инструмент за намиране на най-евтините оферти по целия свят.


Безпроблемна интеграция с глобалната дистрибуторска система

Пълна интеграция с Travelport Galileo GDS, най-голямата глобална резервационна система, ви позволява да наблюдавате текущия статус на поръчката и да преглеждате нейната история, както в административната част, така и в потребителския акаунт. Брандирани цени
Клиентите могат да изберат най-добрия вариант от най-широката гама от брандирани тарифи и допълнителни услуги, предлагани от над 270+ водещи мрежови и нискотарифни превозвачи, поддържащи богато съдържание и платформа за брандиране на Travelport.


Списък с резервации и потребителски акаунт

Регистрираният потребителски акаунт позволява на клиентите да актуализират своя профил, включително данни за пътниците, запазвайки предпочитанията на клиента за допълнителни услуги на борда. В допълнение, клиентът получава цялата необходима информация за управление и анулиране на своите резервации, промяна на начина на плащане.


Правила за прилагане на тарифи

Клиентите могат да проверят правилата за тарифите както по време на пазаруване, така и на етапи на създаване на резервация. Категориите правила за прилагане на тарифи са преведени на всички езици, поддържани от Tripcom.
Предложете на клиентите си по-добър избор и постигнете по-високи приходи, като използвате мърчандайзинг съдържанието на 339 спомагателни компании с 90 авиокомпании, интегрирани в Tripcom.


Резервация от наличност

Клиентите, запознати с работния процес за създаване на резервации за полети в GDS, могат да се възползват от тази функция, като създадат резервацията директно от резултатите за наличност, заобикаляйки етапа на пазаруване. Гъвкавостта на този тип търсене позволява да се вземат предвид всички предпочитания на клиентите по отношение на графика на полетите.

Цени по договаряне и отстъпки на оператора Уникални оферти за ценообразуване за потребителите на Tripcom.


Вдъхновяване на търсенето

Много купувачи посещават уебсайта на туристическата агенция, без да имат конкретна дестинация
където искат да отидат. Интерактивната карта, поддържана от инструмента за електронно поточно предаване, е особено полезна за превръщането на търсещите в резервиращи, като вдъхновява клиентите с конкретен бюджет.


Канали за мета търсене

Използването на мета-търсачки може да помогне за значително увеличаване на продажбите на уебсайта на туристическата агенция. Tripcom не само поддържа свързаност с платформи за мета-търсене, но също така предлага гъвкави настройки на таксите за услуги, както и пълен контрол на заявките за търсене, позволява ви да минимизирате разходите за търсене и предлагане на конкурентни цени в най-печелившите за агенцията области .