Продажба на самолетни билети

Ако искате да продавате самолетни билети в България, може да започнете с регистриране на фирма, която да бъде лицензирана за продажба на билети от Изпълнителната агенция по гражданско въздухоплаване. След като получите лиценза, може да изберете няколко авиокомпании, с които да сключите договор за предоставяне на билети.

За да привлечете клиенти, може да разгледате възможността за създаване на уебсайт за продажба на билети, който да предоставя удобен начин за търсене на полети и резервации на билети. Също така, можете да рекламирате своите услуги в различни медии, като например вестници, списания и онлайн платформи.

Продажба на самолетни билети
Продажба на самолетни билети

За да увеличите продажбите си, може да предложите конкурентни цени и да предоставите отлично обслужване на клиентите си. Трябва да следите и актуализирате редовно цените на билетите си, за да бъдете конкурентни на пазара. Накрая, да поддържате добри отношения с авиокомпаниите, с които работите, може да ви помогне да получите по-добри условия за закупуване на билети и да увеличите маржина си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *