Контакти

Трипком b2b система за резервации – Контакти

ул. Шипка. №34 София – България

☏ 0878566112B2B система за резервации

Трипком B2B система за резервации е онлайн платформа, която позволява на търговци на дребно, туроператори и агенти да резервират пътувания и услуги за своите клиенти чрез едно централизирано място. Такава система обикновено е използвана от туристически агенции, които желаят да резервират авиобилети, хотелски стаи, коли под наем и други услуги за своите клиенти.

Търговците на дребно могат да използват B2B системата за резервации, за да получат по-добри цени и условия за пътуванията, които желаят да продават на своите клиенти. Това е възможно, защото B2B системите за резервации често работят директно с доставчиците на услуги, което им позволява да получават по-добри оферти.

Такива системи за резервации са обикновено свързани с бази данни на хотели, авиокомпании, коли под наем и други доставчици на услуги. Те могат да предлагат функционалности като търсене на налични услуги, изчисляване на цени, резервация на пътувания и мониторинг на статуса на резервацията.

B2B системите за резервации често са свързани и със системи за управление на клиенти и финанси, което позволява на търговците на дребно да управляват всички аспекти на техния бизнес от едно място.